Afiliate marketing cursussen

Alle affiliate marketing cursussen op één rijtje, vergeleken, gereviewd en alle informatie die je nodig hebt op één pagina.  

affiliate marketing cursus

Alle affiliate marketing cursussen op een rijtje

The Affiliate Roadmap

The Affiliate Roadmap

497.00
Affiliate Marketing Meesterschap

Affiliate Marketing Meesterschap

245.45
Affiliate Marketing in 10 Dagen

Affiliate Marketing in 10 Dagen

197.00
internetsuccesgids logo

Internet Succes Gids.nl – Affiliate Marketing Revolutie

47.00

Affiliate marketing cursus volgen

Wanneer u begint met affiliate marketing, is het belangrijk om alles te weten te komen over het proces. Gelukkig zijn er tal van geweldige affiliate marketing cursussen beschikbaar die je kunnen leren wat je moet weten. Deze cursussen bieden een stapsgewijze handleiding voor het starten en runnen van een succesvol affiliate marketingbedrijf. Ze omvatten alles, van het maken van een website en het genereren van verkeer naar de website, tot hoe u geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Een van de beste dingen van deze cursussen is dat ze betaalbaar en gemakkelijk te volgen zijn. Bovendien hebben veel van hen handige bonussen, zoals toegang tot online ondersteuningsgemeenschappen en videozelfstudies. Door een cursus affiliate marketing te volgen, kunt u alles leren wat u moet weten om geld te verdienen met deze ondernemingsvorm.

De Affiliate marketing cursus

Op deze pagina is een top 3 van de beste affiliate marketing cursussen omschreven. Deze top 3 is opgesteld naar aanleiding van een lang onderzoek naar deze cursussen. 

De beste affiliate marketing cursussen 2022 zijn: 

 1. Affiliate marketing revolutie: Zeer goedkope cursus voor beginners.
 2. Affiliate marketing in 10 dagen: Beste affiliate marketing cursus voor gevorderde marketeers.
 3. Affiliate marketing meesterschap: De meest uitgebreide cursus met 15 case studies. 

 

1: De beste affiliate marketing cursus: Affiliate Marketing Revolutie

De cursus Affiliate Marketing Revolutie is opgericht door Jack Meijaard. Jack Meijaard is de eigenaar van de website Internet Marketing Succes Gids, op deze website is ook de cursus van Jack Meijaard te vinden. De affiliate marketing cursus van Jac Meijaard legt doormiddel van video’s uit hoe affiliate marketing werkt en heeft naast de video’s naar een zeer actief ledenforum. Op dit forum zitten enkel leden van de cursus waarmee je in gesprek kan gaan over affiliate marketing. Door deze affiliate marketing community kun je snel nieuwe dingen leren over affiliate marketing. 

Over Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is dus de eigenaar van de cursus: Affiliate Marketing Resolutie. Wat wij erg belangrijk vinden aan een goede cursus, is dat de persoon die de cursus geeft ook daadwerkelijk veel ervaring heeft met het geen waar hij over praat. Bij Jacko Meijaard is dit zeker het geval. Jacko Meijaard is in 2011 al begonnen met affiliate marketing en was er dus vanaf het begin bij. Jacko Meijaard heeft zelf op zijn hoogtepunt meer dan 100 verschillende affiliate marketing websites gehad. Dit aantal heeft hij wel in de loop van de jaren verminderd en hij heeft op dit moment rond de 30 actieve affiliate websites. Dit heeft hij gedaan omdat hij simpelweg geen tijd meer had om 100 affiliate websites te onderhouden. 

Over de affiliate marketing cursus 

De affiliate marketing cursus De Affiliate Marketing Revolutie is een zeer uitgebreide training die alle stappen voor het opzetten van een affiliate marketing bedrijf uitlegt. De cursus heeft heel veel materiaal waarmee je aan de slag kunt. De cursus bevat:

 • 63 video’s met een stap voor stap uitleg
 • 8 modules
 • Extra module voor motivatie
 • Module voor extra tips
 • 6 extra modules met nog meer instructies

Met deze knop ga je naar de landingspagina van de website, hier krijg je meer informatie over de cursus. 

Voordelen

Nadelen

internetsuccesgids logo

Internet Succes Gids.nl – Affiliate Marketing Revolutie

47.00

2: De beste affiliate marketing cursus

De cursus die ik op plek 2 heb gezet is de cursus van Paco Vermeulen: Affiliate Marketing in 10 dagen. Deze cursus geeft een stap voor stap actieplan van hoe jij zelf een affiliate marketing business kan opzetten. Verder leer je over welke valkuilen er zijn binnen het affiliate marketing en leer je nog wat over hoe je hoog in Google komt. Door organisch hoog in Google te komen krijg je gratis traffic op je website. Hier betaal je dus niet voor. Weten hoe je hoog in Google komt is dus heel kostbaar en word dus ook uitgelegd in deze cursus. 

Over Paco Vermeulen

Paco Vermeulen is de oprichter van de affiliate marketing cursus: Affilitate marketing in 10 dagen. Paco is al heel lang bezig met marketing en heeft ook de opleiding MSc marketing afgerond. Alles wat Paco Vermeulen verteld in zijn cursus verteld heeft hij zelf ondervonden. Hij vertelt dus niet alleen hoe de theorie zit, maar ook hoe het uitpakt in de praktijk. 
Paco Vermeulen zijn grootste website is op dit moment Pianolesonline. Dit is een piano cursus met maar liefst 25.000 cursisten. 

Over de affiliate marketing cursus

De affiliate marketing cursus is een online Nederlandstalige videocursus die gaat over het opzetten van een eigen affiliate marketing bedrijf. De cursus bestaat uit 10 video’s waarin stap gewijs wordt uitgelegt hoe affiliate marketing werkt en hoe je zelf kan beginnen met affiliate marketing. 

in10dagen affiliate marketing cursus

Met deze knop ga je naar de landingspagina van de website, hier krijg je meer informatie over de cursus. 

Voordelen

Nadelen

Affiliate Marketing in 10 Dagen

Affiliate Marketing in 10 Dagen

197.00

3: De beste affiliate marketing cursus

De affiliate marketing meesterschapschap cursus is een perfecte cursus voor beginners die het affiliate marketingproces van A tot Z willen leren. Robert (de oprichter van deze cursus) houd niks verborgen en verteld naar mijn idee echt alles wat hij weet. Hierdoor krijg je veel unieke informatie die maar weinig andere affiliate marketing cursussen vertellen. 

Over Robert Jansen

Robert Jansen is iemand die altijd opzoek was naar manieren om zoveel mogelijk financiële vrijheid te krijgen zodat hij kon doen en laten wat hij wilde. Affiliate marketing is natuurlijk de ultieme manier voor passief inkomen en hierom ook aantrekkelijk voor Robert Jansen. 

Robert is sinds 2016 bezig met affiliate marketing die ook heeft opgezet met behulp van een cursus. Robert heeft dus zowel ervaring met andere cursussen als met affiliate marketing zelf. Een jaar nadat hij was begonnen met affiliate marketing kon hij binnen een jaar minder gaan werken en na 3 jaar helemaal stoppen met werken in loondienst omdat hij kon leven van zijn affiliate commissies. 

Over de affiliate marketing cursus

De affiliate marketing meesterschap cursus is een hele brede cursus waarin van A tot Z word uitgelegt hoe affiliate marketing werkt en hoe je kan beginnen met affiliate marketing. In de cursus affiliate marketing meesterschap kun je de volgende dingen verwachten:

 • Case studies van affiliate marketing websites
 • Affiliate marketing community
 • Zakelijke en juridische gids
 • 70 lessen
 • 15 lessen met case studies

Met deze knop ga je naar de landingspagina van de website, hier krijg je meer informatie over de cursus. 

Voordelen

Nadelen

Affiliate Marketing Meesterschap

Affiliate Marketing Meesterschap

245.45

Over de reviews

Wij hebben Extraeuros opgericht omdat wij ook gek zijn op een extra inkomen generen. Om de kwaliteit van het onderzoek te kunnen garanderen hebben wij hiernaast gezet waar wij onze mening hebben gebaseerd. Wij raden onze producten aan op basis van deze aspecten. 

326

Reviews gelezen

21

Cursussen bekeken

126

Uur aan onderzoek

Veel gestelde vragen

Wij van Extraeuros krijgen veel vragen binnen in onze mailbox. De meest gestelde vragen hebben wij zo uitgebreid mogelijk geprobeerd te antwoorden hieronder. 

Wat is affiliate marketing?

In het kort: Als affiliate ontvang je commissie als iemand iets koopt of aanvraagt via jouw link. Dit kan eigenlijk van alles zijn.

Affiliate marketing is een vorm van op prestaties gebaseerde marketing waarbij een bedrijf een of meer gelieerde ondernemingen beloont voor elke bezoeker of klant die wordt gebracht door de eigen marketinginspanningen van de gelieerde onderneming. De industrie heeft vier kernspelers: de handelaar, het netwerk, de uitgever en de klant.

Affiliate marketing wordt vaak verward met verwijzingsmarketing, aangezien beide vormen van marketing gebruik maken van derde partijen om de verkoop aan de winkelier te stimuleren. 

De twee vormen van marketing verschillen echter in de manier waarop ze de verkoop stimuleren. Affiliate marketing is puur afhankelijk van financiële prikkels om de verkoop te stimuleren, terwijl verwijzingsmarketing afhankelijk is van vertrouwen en persoonlijke relaties om de verkoop te stimuleren.

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing?

Affiliate marketing is een manier voor bedrijven om hun producten te promoten zonder dure advertentiekosten te betalen. Wanneer een bedrijf een partnerprogramma maakt, wijzen ze specifieke partners toe om hun product te promoten. Wanneer deze affiliates het product verkopen, verdient je als affiliate een commissie op de verkoop. Affiliate marketing is de laatste jaren steeds populairder geworden omdat het eenvoudig op te zetten is en zeer lucratief kan zijn voor bedrijven van elke omvang.

 • Zeer lage opstartkosten
 • Relatief weinig risico
 • Je werkt samen met de grootste bedrijven

Wat voor soort bedrijven kunnen profiteren van affiliate marketing?

Affiliate marketing kan voor bedrijven een geweldige manier zijn om verkeer naar hun websites te leiden en de verkoop te verhogen. Er zijn veel verschillende soorten bedrijven die kunnen profiteren van affiliate marketing, waaronder online winkels, contentmarketeers en bloggers. 

Affiliate marketing kan voor bedrijven een geweldige manier zijn om verkeer naar hun websites te leiden en de verkoop te verhogen. Er zijn veel verschillende soorten bedrijven die kunnen profiteren van affiliate marketing, waaronder online winkels, contentmarketeers en bloggers.

Affiliate marketing is een relatie waarbij een bedrijf commissie betaalt aan een externe partner voor het doorverwijzen van klanten of zakenpartners.

Er zijn veel verschillende manieren waarop bedrijven betrokken kunnen raken bij affiliate marketing. Sommige bedrijven kiezen ervoor om rechtstreeks met gelieerde ondernemingen samen te werken, terwijl anderen platforms van derden gebruiken om hun gelieerde relaties te beheren.

Hoe ga je aan de slag met affiliate marketing?

De eerste stap is het vinden van een goed affiliate marketing programma. Er zijn er veel om uit te kiezen, dus doe je onderzoek en vind er een die bij je niche past en goede producten en diensten levert.

Zodra je een programma hebt gevonden, meld je je aan en ontvang je je partnerlink. Dit is de unieke link die u zult gebruiken om het programma te promoten en commissies op verkopen te verdienen.

Nu is het tijd om te beginnen met promoten! U kunt dit op verschillende manieren doen, zoals het maken van blogposts, het schrijven van artikelen, posten op sociale media of zelfs het plaatsen van advertenties.

Zorg ervoor dat u uw resultaten bijhoudt, zodat u kunt zien welke methoden het beste voor u werken en blijf uw campagnes aanpassen totdat u de gewenste resultaten ziet.

Dit klinkt heel simpel, maar dit is het natuurlijk niet. Bij de bovenstaande cursussen word van A tot Z uitgelegd hoe je deze stappen precies moet zetten. Door een cursus maak je veel fouten niet. Dit kan je enorm veel tijd, maar ook geld besparen.

Wat zijn enkele veelgemaakte fouten bij affiliate marketing?

Als het gaat om affiliate marketing, zijn er een paar veelvoorkomende fouten die mensen vaak maken. Misschien wel de meest voorkomende is niet de tijd nemen om te onderzoeken welke programma’s geschikt zijn voor hen en hun publiek. Het is belangrijk om een programma te vinden met goede commissietarieven, een lange cookieduur en producten die passen bij de niche.

Een andere veelgemaakte fout is het niet maken van goed promotiemateriaal. Je partners hebben aantrekkelijke banners, tekstlinks en ander advertentiemateriaal nodig om jouw producten effectief te promoten. Als je ze niet geeft wat ze nodig hebben, zullen ze waarschijnlijk hun eigen materialen maken, die misschien niet in lijn zijn met je merk of er professioneel uitzien.

Andere curssen

dropshipping cursus

Dropship cursus

Dropshipping cursussen Alle dropshipping cursussen op één rijtje, vergeleken, gereviewd en alle informatie die je nodig hebt op één pagina.   Naar het dropship cursus overzicht

Lees verder »
beste crypto cursus

Crypto cursus

Crypto cursussen Alle crypto cursussen op één rijtje, vergeleken, gereviewd en alle informatie die je nodig hebt op één pagina. Naar het crypto cursus overzicht

Lees verder »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp