Crypto cursussen

Alle crypto cursussen op één rijtje, vergeleken, gereviewd en alle informatie die je nodig hebt op één pagina.  

beste crypto cursus

Alle crypto cursussen op een rijtje

AllesOverCrypto

Money Mastery | Alles over Crypto

597.00
Bitcoin Masterclass

Bitcoin Masterclass

309.92
Alles weten over Bitcoin? In deze cursus word alles verteld over wat Bitcoin is, hoe het werkt en hoe je goede prijsvoorspellingen voor bitcoin en alt coins kunt maken.
Beleggers Academy

Beleggers Academy

149.00
Crypto en Trading Academy

GRATIS Crypto en Trading Academy door Madelon Vos

0.00
Crypto en Trading Academy

Crypto en Trading Academy door Madelon Vos

499.95
FXminds Crypto Course

FXminds Crypto Cursus

199.00
X10 met crypto

X10 met crypto

997.00
cryptocommunity

Cryptocommunity – Cryptocursus

470.00

Crypto cursus volgen

Een mooie manier om wat extra euro’s te verdienen is door middel van handelen in cryptomunten. Steeds meer mensen beginnen met het handelen in crypto en je hoort steeds meer succesverhalen en het is ondertussen wel bekend dat er flink geld te verdienen is met crypto (en te verliezen). 

Doordat steeds meer mensen zich willen verdiepen in crypto en de vraag dus hoog is naar informatie zijn er veel crypto cursussen die je kunt volgen. Het is verstandig om voordat je begint met het traden van crypto om eerst een crypto cursus te doen zodat je begrijpt wat je doet. Als je weet wat je doet, is de kans groter dat je winst maakt met crypto. Natuurlijk is een crypto cursus volgen geen 100% garantie op succes.

De beste crypto cursus

Op deze pagina zijn de beste crypto cursussen naar onze mening beschreven. Deze crypto cursussen hebben wij allemaal zelf gevolgd en hierdoor kunnen wij een eerlijke mening geven over de cursussen. 

Doordat steeds meer mensen zich willen verdiepen in crypto en de vraag dus hoog is naar informatie zijn er veel crypto cursussen die je kunt volgen. Het is verstandig om voordat je begint met het traden van crypto om eerst een crypto cursus te doen zodat je begrijpt wat je doet. Als je weet wat je doet, is de kans groter dat je winst maakt met crypto. Natuurlijk is een crypto cursus volgen geen 100% garantie op succes.

De beste crypto cursussen 2022 zijn: 

 1. Crypto en Trading Academy door Madelon Vos
 2. Crypto X10 cursus
 3. FXminds

1: De beste crypto cursus: Madelon Vos Gratis Crypto en Trading Academy

De cursus van Madelon Vos hebben wij op nummer 1 gezet door de grote hoeveelheid positieve reviews en de lange ervaring van Madelon Vos. Madelon Vos is al vanaf 2013 actief op de crypto markt. Ze was er dus vroeg bij. Ze is vanaf 2013 al dagelijks bezig met cryptocurrency’s en heeft al 25.000 cursisten geholpen. Naast haar crypto ervaring schrijft ze columns over gerelateerde onderwerpen zoals de economie en beleggen. Madelon weet heel goed hoe de financiële markt in elkaar zit en je kan zeker wat leren van Madelon. 

 

Madelon was ook founder en drie jaar de host van de Cryptocast op BNR Nieuwsradio. Hierin werd gepraat over crypto en pieken en dalen verklaart. Daarnaast gaf Madelon ook les op de Hogeschool van Amsterdam. 

 

Tegenwoordig is Madelon Vos meer gericht op zichzelf en is ze terug te zien in veel interviews zoals het bekende interview met DAY1 met Jayjay Boske. Ze maakt ook zelf content op haar Youtube kanaal en Instagram. Ze bereikt met deze kanalen tienduizenden mensen per maand. 

 

Madelon Vos heeft verschillende cursussen en community’s opgericht waar je lid van kunt worden. Het Crypto en Trading Academy omvat een totaalpakket van al haal cursussen. Deze cursus kun je 60 dagen lang doen en verteld je alles wat je nodig hebt over Bitcoin, cryptocurrency’s, technische analyses en traden. 

Voordelen

Nadelen

Crypto en Trading Academy

Crypto en Trading Academy door Madelon Vos

499.95

De beste crypto cursus: Nummer 2

De cursus X10 met beleggen word aangeboden door de website beleggen.com. Deze cursus is opgericht door twee mensen: Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.

De cursus X10 met crypto is opgericht door Harm van Wijk en is de oprichter van Beleggen.com. Hij is al 32 jaar bezig met het ondersteunen van particulieren in het beleggen van aandelen en opties. Harm van Wijk heeft ook een boek geschreven: “In 10 stappen succesvol beleggen” en was op veel radiostations regelmatig te horen. Doordat hij ontdekte dat er een grote vraag onder particuliere beleggers was naar beleggingstips is hij begonnen met de cursus X10 met crypto. Met deze cursus leert hij particuliere beleggers veilig gebruik maken en beleggen van crypto. 

De andere oprichter van de cursus is Jan Robert Schutte. Jan Robert Schutte helpt beleggers om rendement te maken met crypto trading. 

De cursus X10 met crypto heeft al 3056 beleggers online geholpen en gecoacht en 1486 beleggers live gecoacht. Op hun laatste event waren maar liefst 223 beleggers aanwezig. 

Op hun website laten ze hele concrete resultaten zien en ook hebben ze veel resultaten op hun website staat dat vertrouwen geeft in de kwaliteit van de cursus. 

Voordelen

Nadelen

X10 met crypto

X10 met crypto

997.00

De beste crypto cursus: Nummer 3

Bij FXminds leer je hoe je een inkomen kunt verdienen met crypto. FXminds is begonnen als een forex trading trainingsbureau, maar heeft tegenwoordig ook een cryptotraining. FXminds heeft al 10 jaar ervaring in de financiële markt dus weet veel van crypto af. FXminds heeft al meer dan 100 studenten geholpen en word beoordeeld met een 4,9 gemiddeld. Je kunt de eerste lessen van FXminds gratis uitproberen zodat je kunt kijken of je het wat vind. 

Wat krijg je bij FXminds?

 • 8 videolessen
 • Leren hoe crypto en de blockchain werkt
 • Erachter komen hoe Bitcoin werkt
 • Leren crypto veilig opslaan

Voordelen

Nadelen

FXminds Crypto Course

FXminds Crypto Cursus

199.00

Over de reviews

Wij hebben Extraeuros opgericht omdat wij ook gek zijn op een extra inkomen generen. Om de kwaliteit van het onderzoek te kunnen garanderen hebben wij hiernaast gezet waar wij onze mening hebben gebaseerd. Wij raden onze producten aan op basis van deze aspecten. 

326

Reviews gelezen

21

Cursussen bekeken

126

Uur aan onderzoek

Veel gestelde vragen

Wij van Extraeuros krijgen veel vragen binnen in onze mailbox. De meest gestelde vragen hebben wij zo uitgebreid mogelijk geprobeerd te antwoorden hieronder. 

Waarom een crypto cursus doen?

Een crypto cursus is een goede manier om kennis te maken met de wereld van crypto. Door een cursus weet je waar je naar moet kijken en leer je verklaren waarom een munt ineens stijgt of daalt. Hierdoor weet je beter op welke momenten je wel kunt kopen en op welke momenten je beter niet kunt kopen. Hoe de koers van een crypto munt loopt, kun je natuurlijk nooit 100% zeker weten, maar je kunt er wel alles aan doen om het zo goed mogelijk te begrijpen door middel van een crypto cursus. 

Als je zonder de juiste kennis en informatie gaat traden in crypto heb je een hele grote kans op verlies. De crypto cursussen hieronder zijn allemaal online cursussen. Het enige wat je nodig hebt om deze cursussen te volgen is een laptop en een goede internetverbinding. 

Hoe kies je de beste crypto cursus?

Als je op zoek bent naar een crypto cursus zijn veel mensen geneigd om direct te kijken naar de prijs van de cursus. Wij persoonlijk kijken niet naar de prijs, maar naar de prijs kwaliteit verhouding. Vaak zijn de goedkopere crypto cursussen heel erg standaard waardoor je geen exclusieve skills leert. 

Vaak bij de wat duurdere cursussen leer je ook nog wat exclusieve skills die maar weinig mensen hebben. Wij kijken zelf naar de reviews van de cursussen en de achtergrond van de aanbieder van de cursus. 

Zo bied Madelon Vos een crypto cursus aan. Madelon Vos is sinds 2013 al actief in de crypto branche en was er dus vrijwel vanaf het begin bij. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat Madelon Vos, een vrouw met een lange geschiedenis in de financiële markt, jou meer kan vertellen die een andere crypto goeroe van 21 jaar die net een jaar bezig is. 

Waar hebben wij naar gekeken om de beste crypto cursus te selecteren?

Wij hebben zelf een uitgebreid onderzoek gedaan naar de cursussen die wij hieronder beschrijven. Wij hebben naar de volgende dingen gekeken:

 • Onze eigen ervaring
 • Achtergrond aanbieder cursus 
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Inhoud cursus
 • Reviews van andere cursisten

Wat zijn cryptocurrencies en hoe werken ze?

Cryptocurrencies zijn digitale of virtuele tokens die cryptografie gebruiken om hun transacties te beveiligen en om de creatie van nieuwe eenheden te controleren. Cryptocurrencies zijn gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet onderworpen zijn aan controle door de overheid of financiële instellingen. Bitcoin, de eerste en meest bekende cryptocurrency, werd in 2009 gecreëerd. Cryptocurrencies worden vaak verhandeld op online platformen zoals Bitvavo en kunnen ook worden gebruikt om goederen en diensten te kopen.

Cryptocurrencies werken met behulp van een openbaar grootboek dat een blockchain wordt genoemd. Op deze blockchain worden alle transacties met een cryptocurrency vastgelegd. De blockchain wordt voortdurend bijgewerkt als er nieuwe transacties plaatsvinden. Dit voorkomt dat één persoon de valuta controleert en zorgt voor transparantie en veiligheid.

Bitcoin: de eerste en meest bekende cryptocurrency

Bitcoin, gecreëerd in 2009, was de eerste cryptocurrency. Tegenwoordig zijn er meer dan 1.000 cryptocurrencies in omloop, met een totale marktwaarde van meer dan $200 miljard. Cryptocurrencies worden vaak verhandeld op gedecentraliseerde beurzen en kunnen ook worden gebruikt om goederen en diensten te kopen. Hoewel cryptocurrencies veel voordelen bieden, brengen ze ook risico’s met zich mee, waaronder volatiliteit en het potentieel voor fraude.

Ethereum: een veelzijdigere cryptocurrency

Ethereum is een veelzijdigere cryptocurrency dan Bitcoin. Ethereum gebruikt blockchain-technologie om ontwikkelaars in staat te stellen gedecentraliseerde applicaties of dapps te maken. Dapps werken op een netwerk van computers die allemaal toegang hebben tot de Ethereum-blockchain. Dit zorgt voor meer transparantie en veiligheid dan traditionele toepassingen.

Ethereum is ook gebruikt om Initial Coin Offerings (ICO’s) te creëren. ICO’s zijn een manier voor startups om geld in te zamelen door hun eigen cryptocurrency uit te geven. Op Ethereum gebaseerde ICO’s hebben tot nu toe meer dan $ 1 miljard opgehaald.

Centrale banken en crypto’s

Cryptocurrencies zijn digitale of virtuele tokens die cryptografie gebruiken om hun transacties te beveiligen en om de creatie van nieuwe eenheden te controleren. Cryptocurrencies zijn gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet onderworpen zijn aan controle door de overheid of financiële instellingen. Bitcoin, de eerste en meest bekende cryptocurrency, werd in 2009 gecreëerd. Cryptocurrencies explodeerden in populariteit in 2017, waarbij de totale marktwaarde van alle cryptocurrencies steeg van $ 17 miljard tot meer dan $ 800 miljard.

Hoewel cryptocurrencies vaak worden geassocieerd met illegale activiteiten zoals het witwassen van geld en drugshandel, is er een groeiende belangstelling voor het gebruik ervan voor legitieme doeleinden, zoals het betalen voor goederen en diensten. 

Centrale banken over de hele wereld bestuderen cryptocurrencies en hun mogelijke implicaties voor het banksysteem en het monetaire beleid. Sommige centrale banken zijn zelfs zo ver gegaan om hun eigen digitale valuta uit te geven, zoals de Zweedse e-kroon en de e-peso van Uruguay. Het voordeel van cryptocurrencies is dat je binnen enkele seconden een betaling kan voltooien over heel de wereld. Bij een traditionele bank kan dit soms dagen of soms wel weken duren voordat het geld binnen is als je geld overboekt naar een buitenlandse rekening.

Wat is de blockchain?

De blockchain is een gedistribueerde database die veilige, transparante en fraudebestendige transacties mogelijk maakt. Het wordt gebruikt om het eigendom van digitale valuta zoals Bitcoin te volgen. Cryptocurrencies zijn digitale of virtuele tokens die cryptografie gebruiken om hun transacties te beveiligen en om de creatie van nieuwe eenheden te controleren. Bitcoin, Ethereum en Litecoin zijn enkele van de meest bekende cryptocurrencies.

Andere cursussen

Beleggen cursus

Beleggen cursus Beleggen cursus doen? Alle beleggen cursussen van Nederland in één overzicht. Leren beleggen in enkele uren.  Beleggen cursus overzicht Beleggen cursus Nederland Crypto

Lees verder »
dropshipping cursus

Dropship cursus

Dropshipping cursus overzicht Alle dropshipping cursussen op één rijtje, vergeleken, gereviewd en alle informatie die je nodig hebt op één pagina.   Naar het dropship cursus

Lees verder »
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp