Geld verdienen met TikTok

Geld verdienen met TikTok? Is het mogelijk en hoe doe je dat? In dit artikel vertellen wij je hier alles over. 

geld verdienen met Tiktok

TikTok is een populaire app waarmee gebruikers korte video’s kunnen maken met muziek en filters. De app heeft de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt, met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers vanaf februari 2019. Met zo’n groot gebruikersbestand zijn er tal van manieren om geld te verdienen met TikTok. In dit artikel leggen wij uit hoe je geld kunt verdienen met Tiktok.

Wat is TikTok

TikTok, de app die vroeger bekend stond als musical.ly, is een platform voor sociale media waar gebruikers korte video’s van zichzelf kunnen delen, terwijl ze zingen, dansen of gewoon rondhangen. Hoewel het erg leuk is om te gebruiken, vragen veel mensen zich af hoe ze geld kunnen verdienen met TikTok. Omdat TikTok enorm populair is geworden kun je met de app veel mensen bereiken. Als je veel mensen bereikt kun je zeker geld verdienen met TikTok op veel verschillende manieren.

Acht manieren om geld te verdienen met TikTok:

Manier 1: Verkoop TikTok-accounts

Als je veel volgers hebt op TikTok, kun je je account verkopen aan anderen die hun eigen video’s willen maken. Dit is niet goed voor de lange termijn, omdat je waarschijnlijk je volgers kwijtraakt. Als u echter snel geld wilt verdienen, is dit een haalbare optie. Als je niet weet hoe je goede content maakt, is het verstandig om een cursus hierover te volgen. Een cursus kun je zien als een investering in jezelf omdat je iets leert waarmee je geld kunt verdienen. Een goede cursus is Viral Academy. Hierin word van A tot Z uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met een TikTok account en hoe je veel volgers krijgt. Ook worden verschillende verdienmodellen uitgelegd.

Manier 2: Creëer TikTok-kanalen en verdien geld

Dit is in wezen hetzelfde als het verkopen van een TikTok-account. In plaats van het account te verkopen, creëer je een kanaal met een of meer gebruikers. Zodra u erin slaagt voldoende abonnees te krijgen, kunt u geld gaan verdienen.

Manier 3: Betaald krijgen om te communiceren met TikTok-gebruikers

Dit is vergelijkbaar met optie #2. U kunt een kanaal maken waar u met andere gebruikers communiceert en daarvoor betaald wordt. Je kunt ze ook uitnodigen als je vrienden en op die manier geld verdienen.

Manier 4: Je kanaal gebruiken voor affiliate marketing (Beste manier)

Dit is de meest gebruikelijke methode. U kunt dit doen door een video of een foto te maken met een interessante boodschap of een grappige video. De beste manier om geld te verdienen met TikTok is door interessante video’s te maken en in deze video’s producten of diensten te promoten.

Een goede manier om veel geld te verdienen is je TikTok kanaal gebruiken voor affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten of diensten van een bedrijf door middel van een link waar mensen op moet klikken. Als mensen via jouw link iets kopen bij het bedrijf ontvang jij hier een commissie over. Met deze manieren verdienen sommige Tiktokkers tienduizenden tot wel miljoenen euro’s per maand.

De TikTok cursus Viral Acedemy gaat helemaal over hoe je geld kunt verdienen met TikTok. Deze cursus is relatief duur, maar je krijgt er wel een slim verdienmodel voor terug waar je potentieel misschien wel tienduizenden euro’s per maand kunt verdienen. Door te klikken op de link hieronder ga je naar de landingspagina van Viral Acedemy. Op deze pagina krijg je wat meer informatie over de cursus en wat je allemaal krijgt en kunt verwachten van de cursus. Deze cursus is dus volledig gefocust op geld verdienen met TikTok.

Manier 5: Je kanaal gebruiken als platform om merchandise te verkopen

Dit is de veel gebruikte methode om geld te verdienen met TikTok door influencers. Je kunt alles op je kanaal gaan verkopen, van stickers tot kleding, horloges en meer.

Manier 6: Geld verdienen door gesponsord te worden

Ook kun je als je enig bereik hebt je laten sponsoren door een bedrijf. Hierbij sponsor je een bepaald product van een bedrijf, dit kan vrijwel alles zijn. Veel Tiktokers krijgen bij een promotie een bepaalde kortingscode die aan hun gekoppeld is. Ze krijgen dan per verkoop die iemand doet met hun kortingscode een commissie van het bedrijf.

Manier 7: Geld verdienen met livestreamen

Tijdens het livestreamen kun je van je kijkers virtuele cadeaus krijgen. Deze virtuele cadeautjes zijn een aantal TikTok munten waard. Deze TikTok munten kun je vervolgens aan jezelf uitbetalen in ‘echt’ geld.

Met het livestreamen op TikTok zou je mogelijk zeker geld kunnen verdienen, maar je hebt wel heel veel mensen nodig die een sticker aan je geven voordat je serieus geld hiermee kunt verdienen. Vaak doen influencers het livestreamen erbij om extra geld te verdienen. Sommige populaire TikTok livestreamers verdienen tot wel € 10.000 per livestream.

Met verdienmodel zijn de volgende dingen belangrijk:

 • Minimaal 1.000 volgers hebben
 • Veel kijkers nodig die stickers geven of doneren
 • Je moet ouder dan 18 jaar zijn om geld te kunnen verdienen met stickers
 • Je moet iets interessants doen of te vertellen hebben in je livestreams om kijkers vast te houden

Manier 8: Fooi krijgen van je volgers

Volgers kunnen je geld doneren als je meer dan 100.000 volgers hebt.

Tiktok

Hoe geld verdienen op TikTok?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen op TikTok. De eerste manier is om gesponsorde inhoud te creëren. Dit betekent dat je zou samenwerken met een bedrijf en video’s zou maken die hun product of dienst promoten. De tweede manier is om producten of diensten te verkopen via uw account. U kunt uw eigen producten of diensten maken, of u kunt de producten of diensten van andere bedrijven promoten. De derde manier is om TikTok te gebruiken om verkeer naar je andere online kanalen te leiden, zoals je website of YouTube-kanaal. Tot slot kun je ook geld verdienen door deel te nemen aan betaalde social media campagnes.

Hoe krijg je volgers op TikTok?

Een van de beste manieren om volgers op TikTok te krijgen, is door interessante en boeiende content te maken. Je kunt ook hashtags gebruiken om mensen te helpen je video’s te vinden. Betaalde promoties kunnen ook een geweldige manier zijn om een groter publiek te bereiken. Je krijgt volgers op TikTok door:

 • Regelmatig te posten
 • Leuke unieke video’s te maken
 • Populaire geluiden te gebruiken of zelf een geluid creëren die populair word
 • De juiste hashtags te gebruiken
 • Betalen voor bereik (TikTok Ads)

Hoe behoudt je je TikTok volgers?

Als je onderweg snel wat geld wilt verdienen, is TikTok misschien de app voor jou. Dit populaire sociale-mediaplatform stelt gebruikers in staat om korte video’s van zichzelf te plaatsen die stunts uitvoeren, grappen maken of gewoon plezier maken. Sommige van deze video’s kunnen behoorlijk populair worden en als gevolg daarvan kunnen sommige gebruikers hun brood verdienen met hun TikTok-video’s. Als je iets grappigs of vermakelijks te delen hebt, is de kans groot dat iemand het wil zien. Als je eenmaal geld verdiend met TikTok wil je dit natuurlijk zo houden dus is het belangrijk dat je je volgers behoud op je TikTok account. Je volgers behouden doe je door steeds nieuwe en leuke content te blijven uploaden.

Hoe werkt TikTok?

TikTok is een mobiele app waarmee gebruikers korte video’s kunnen maken en delen met anderen. Gebruikers kunnen originele inhoud of remixen van video’s van andere mensen plaatsen. TikTok heeft ook een eigen kanaal waar gebruikers hun eigen video’s kunnen uploaden. Er zijn veel manieren om geld te verdienen met TikTok, waaronder het verkopen van accounts, het maken en delen van gesponsorde inhoud en het maken van advertenties.

Als je een video upload word deze video getoond aan een kleine groep mensen als deze kleine groep mensen goed reageert op je video dan word de video getoond aan een nog grote groep mensen en zo gaat het constant verder. TikTok ziet comments, likes en profielbezoeken als een positief signaal.

Hoe ga je viral op TikTok?

TikTok is een app voor sociale media waar gebruikers korte video’s van zichzelf kunnen delen. Het wordt snel een van de meest populaire apps en het is een geweldige manier om contact te maken met vrienden en volgers. Maar hoe ga je viraal op TikTok? En hoe kun je geld verdienen met TikTok?

Hier zijn een paar tips om viral te gaan op TikTok:

 • Wees eerst creatief en heb plezier. Zorg ervoor dat je video’s interessant en boeiend zijn.
 • Ten tweede, post vaak en gebruik hashtags om een breder publiek te bereiken.
 • Ten derde, werk samen met andere merken of makers om samen te werken aan inhoud. Hierdoor wordt uw account zichtbaar voor nieuwe kijkers.
 • Ten vierde: gebruik betaalde advertenties om het bereik en de betrokkenheid te vergroten.
 • Blijf ten slotte actief en betrokken bij uw volgers. Reageer op opmerkingen en berichten en blijf geweldige inhoud maken!
 • Doe verschillende TikTok cursussen, dit kan je helpen om een voorsprong op je concurrent te creëren.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Andere manieren om geld te verdienen