High ticket dropshipping

Wat is high ticket dropshipping? Wij vertellen jou in dit artikel alles over high ticket dropshippen. 

high ticket dropshipping

Wat is high ticket dropshipping?

High ticket dropshipping is een vorm van e-commerce waarbij dure artikelen worden verkocht via een dropship leverancier. Dropshipping is een bedrijfsmodel waarin e-commerce ondernemers producten verkopen zonder enige voorraad te hoeven hebben. Wanneer een winkeleigenaar een bestelling van een klant ontvangt, neemt hij gewoon contact op met de leverancier, die het product vervolgens rechtstreeks naar de deur van de klant verzendt. Het grote voordeel hiervan is dat je geen eigen voorraad hoeft te hebben en dus weinig kapitaalrisico loopt. Als je dit dropshippen doet met dure producten kun je hele hoge marges verdienen per verkoop. Doordat high ticket dropshipping hierdoor zeer winstgevend kan zijn met maar weinig orders is het enorm populair geworden. 

High ticket dropshipping kan een geweldige manier zijn om online geld te verdienen, omdat je hiermee producten kunt verkopen met een hoge winstmarge. Als je bijvoorbeeld een product van € 1.000 zou verkopen en jouw leverancier brengt je € 500 in rekening voor verzending en het product, zou je nog steeds € 500 winst per verkoop maken.

Om succesvol te zijn met high ticket dropshipping, is het belangrijk om leveranciers te vinden die betrouwbaar zijn en kwaliteitsproducten aanbieden.

Voorbeelden van high ticket dropshipping producten

Dropshipping met high ticket is een geweldige manier om online geld te verdienen. Het is een eenvoudig bedrijfsmodel dat iedereen kan doen, en het kan zeer winstgevend zijn.

Er zijn echter een paar dingen die je moet weten voordat je aan de slag gaat met high ticket dropshipping. Eerst moet je een niche vinden waar je gepassioneerd over bent. Ten tweede moet je high ticket producten vinden die mensen bereid zijn te kopen. En ten derde moet je een website bouwen en er verkeer naartoe leiden.

Een leverancier vinden voor high ticket dropshipping is vaak wat lastiger dan een leverancier vinden voor het reguliere dropshipping. High ticket dropshipping leveranciers zijn vaak wat exclusiever en hebben wat hogere eisen als je verkoper wilt worden. 

Voorbeelden van high ticket dropshipping producten zijn:

 • Fitness apparatuur
 • Jacuzzi’s
 • Sauna’s
 • Elektrische voertuigen
 • Tenten
 • Zwembad accessoires
 • Parasollen
 • Kattenhuizen
 • Bedden
 • Meubels
 • Tuinhuizen
 • 3D-printers
 • Kluizen

Waar vind je leveranciers?

Er zijn een paar manieren om leveranciers te vinden voor dropshipping met high ticket producten. Een manier is om beurzen bij te wonen. Dit is een geweldige manier om leveranciers persoonlijk te ontmoeten en een idee te krijgen van hun producten. Een andere manier om leveranciers te vinden is via online telefoongidsen of bedrijfsgidsen. Dit kan een geweldige manier zijn om verschillende leveranciers te vergelijken en de beste leverancier voor jouw bedrijf te vinden. Ten slotte kunt je ook rechtstreeks contact opnemen met fabrikanten. Dit kan een geweldige manier zijn om exclusieve deals en toegang tot de nieuwste producten te krijgen.

Hoe zet je een high ticket dropshipping bedrijf op?

High ticket dropshipping is een geweldige manier om online geld te verdienen. Maar hoe zet je een dropshippingbedrijf met high ticket op?

Er zijn een paar dingen die je moet doen om een dropshipping bedrijf met high ticket producten op te zetten. Eerst moet je een niche vinden waar je gepassioneerd over bent. Ten tweede moet je producten van hoge kwaliteit vinden waar mensen voor willen betalen. Ten derde moet je aantrekkelijke productbeschrijvingen en advertenties maken die mensen overtuigen om bij je te kopen.

Zodra je deze drie dingen hebt gedaan, kun je beginnen met het opzetten van jouw high ticket dropshipping bedrijf. Eerst moet je een website of blog maken waar je jouw producten gaat verkopen. Ten tweede moet je betalingsverwerking instellen zodat mensen online bij je kunnen kopen. Ten derde moet je jouw producten promoten via sociale media en andere online kanalen. De simpele en korte stappen voor het opzetten van een high ticket dropshipping bedrijf zijn:

 1. Vind een high ticket product leverancier.
 2. Maak een website aan en zet de producten op je website.
 3. Promoot je producten via social media of andere kanalen. 
 4. Ontvang bestellingen en stuur deze door naar je leverancier. 

Met deze link blijf je op onze website, maar ga je naar een nieuwe pagina met hierop een overzicht van dropshipping cursussen. 

Waar moet je op letten met high ticket dropshipping

Als het gaat om high ticket dropshipping, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om succesvol te zijn. Eerst moet je een niche vinden die bereid is veel geld aan jouw producten uit te geven. Ten tweede moet je leveranciers vinden die met je willen samenwerken en kwaliteitsproducten leveren tegen een eerlijke prijs. Ten slotte moet je jouw merk opbouwen zodat klanten bereid zijn premiumprijzen te betalen voor jouw producten.

Als je al deze dingen kunt doen, ben je goed op weg naar succes met high ticket dropshipping. Vergeet niet om altijd jouw marges in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je winst maakt op elke verkoop. Met een beetje moeite kun je veel geld verdienen met dropshipping met high ticket producten.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende voordelen aan high ticket dropshipping, waaronder de mogelijkheid om meer geld te verdienen per verkoop, het potentieel voor hogere marges en de mogelijkheid om producten te verkopen die niet beschikbaar zijn via traditionele retailkanalen.

Eén van de grootste voordelen van dropshipping met een high ticket dropshipping is dat je veel meer geld kunt verdienen per verkoop. Aangezien je artikelen voor een hogere prijs verkoopt, genereert elke verkoop een aanzienlijk grotere winst. Dit kan vooral handig zijn als je een nichemarkt kunt vinden met weinig concurrenten en een grote vraag naar jouw producten.

Een ander voordeel van dropshipping met high ticket is het potentieel voor hogere marges. Omdat je niet te maken heeft met de overheadkosten die gepaard gaan met traditionele fysieke bedrijven, kunt je een groter percentage van elke verkoop incasseren.

Een ander groot voordeel is dat je producten van hoge kwaliteit levert. Hierdoor heb je minder gedoe met klanten dan wanneer je producten van zeer lage kwaliteit in grote aantallen zou verkopen. 

Wat zijn de nadelen?

Er zijn een paar nadelen aan high ticket dropshipping die moeten worden overwogen voordat je aan de slag gaat. Ten eerste kan het moeilijk zijn om leveranciers te vinden die met je willen samenwerken aan artikelen met high ticket producten. Het kan zijn dat je lang en moeilijk moet zoeken om er één te vinden met een goede reputatie en een goede staat van dienst in het uitvoeren van bestellingen. Ten tweede zul je waarschijnlijk een hogere prijs voor de goederen moeten betalen dan wanneer je goedkopere artikelen zou verkopen. Dit betekent dat jouw winstmarges kleiner zullen zijn en dat je meer volume moet verkopen om een behoorlijk inkomen te verdienen. Ten slotte kunnen de verzendkosten voor grote of zware artikelen erg hoog zijn, wat ten koste gaat van jouw winst.

Beginnen met high ticket dropshipping

High ticket dropshipping is een geweldige manier om online geld te verdienen. Je kunt high ticket items zoeken om te verkopen en deze vervolgens rechtstreeks naar jouw klanten verzenden. Je hoeft je geen zorgen te maken over voorraad of fulfilment, en je kunt een grote winstmarge maken op elke verkoop.

Om high ticket dropshipping te beginnen, moet je een goede leverancier vinden. Er zijn veel verschillende leveranciers, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen en er één te vinden die betrouwbaar is en goede prijzen heeft. Zodra je een leverancier hebt gevonden, moet je een winkel maken en beginnen met het op de markt brengen van jouw producten.

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je items met een high ticket wilt dropshippen. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat jouw prijzen concurrerend zijn. Ten tweede moet je een goede klantenservice hebben voor het geval er iets misgaat met een bestelling.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gerelateerde posts

Wat is dropshipping?

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een bedrijfsmodel waarin e-commerce ondernemers producten verkopen zonder enige voorraad te hoeven dragen. Wanneer een winkeleigenaar een bestelling van een klant ontvangt, neemt

Lees verder »
dropshipping cursus

Dropship cursus

Dropshipping cursus overzicht Alle dropshipping cursussen op één rijtje, vergeleken, gereviewd en alle informatie die je nodig hebt op één pagina.   Naar het dropship cursus

Lees verder »